Onze diensten

01.

Particuliere Verhuizingen

Of u nu uw inboedel verhuist of alles van A tot Z regelt, BT Verhuisservice staat voor u klaar met professionele ondersteuning en topkwaliteit verhuismaterialen.

Inboedelverhuizing
Volledige verhuisregeling
Professionele ondersteuning
02.

Zakelijke Verhuizingen

Of het nu gaat om kantoorverhuizingen of projectverhuizingen, BT Verhuisservice garandeert efficiëntie in aanpak en inpakken voor een soepele overgang.

Kantoorverhuizingen
Projectverhuizingen
Efficiënte aanpak
03.

Internationale Verhuizingen

Geen grenzen aan onze service. BT Verhuisservice verzorgt internationale verhuizingen binnen Europa, waardoor u zorgeloos uw overgang kunt maken.

Europese verhuizingen
Grenzeloze service
Zorgeloze overgang
04.

Complete inpakservice

Uw verhuizing, volledig zorgeloos gemaakt. BT Verhuisservice biedt een uitgebreide inpakservice die uw verhuisproces vereenvoudigt. Ons team zorgt ervoor dat elk item, van het meest breekbare glaswerk tot het grootste meubelstuk, professioneel en veilig wordt ingepakt met materialen van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijke inpakservice
Hoogwaardige verpakkingsmaterialen
Aangepaste oplossingen
05.

Senioren verhuizing

Verhuizen kan een stressvolle ervaring zijn, zeker wanneer u al wat ouder bent. BT Verhuisservice begrijpt dit als geen ander en biedt daarom een gespecialiseerde senioren verhuizing aan. Onze dienst is speciaal ontworpen om ouderen een zorgeloze en comfortabele verhuiservaring te bieden.

Volledige ontzorging van A tot Z
Afgestemd op uw wensen
Ervaren team
06.

Verhuislift huren

Efficiëntie op elke verdieping. BT Verhuisservice maakt het verhuizen van grote en zware items moeiteloos met onze verhuisliftverhuur. Ideaal voor verhuizingen naar of van appartementen, kantoren of woningen met meerdere verdiepingen, onze verhuisliftservice zorgt voor een snelle en veilige verplaatsing van uw bezittingen, zonder het risico op beschadiging van goederen of het gebouw.

Flexibele verhuuropties
Deskundige bediening
Betrouwbare verhuisliften
07.

(De)montage service

Ons team van monteurs neemt de taak op zich om uw meubels zorgvuldig te demonteren voor de verhuizing en ze weer vakkundig in elkaar te zetten op uw nieuwe locatie. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar zorgt ook voor het behoud van de kwaliteit en integriteit van uw meubilair.

Vakkundige (de)montage
Veilig transport
Op maat gemaakte service
Uw vlotte verhuizing start hier

Contacteer ons voor uw verhuizing

Scroll naar boven
× Vraag? Whatsapp ons direct.